Jdi na obsah Jdi na menu

Vzdělávací akce

Každoročně u nás pořádáme několik vzdělávacích akcí, týkajících se koní i osobního rozvoje.

Už asi 2 roky se významněji věnujeme komunikaci s koňmi, a spolupracujeme s paní Jitkou Bednářovou z JS Hobit Domašov u Brna.

Paní Jitka kromě svých velkých zkušeností snad ze všech oblastí, co se týkají koní, je také matkou Michala Bednáře, kterého můžete shlédnout v Boskovicích ve Westernovém městečku při krásném volném vystoupení s koňmi.

Semináře paní Jitky vypisujeme v předstihu vždy na sociální síti faceboook.

Na seminářích jsme tu měli i MVDR. Helenu Pokorovou, nejznámější asi svými knihami Somatopsychologie koní.

V knihách zmiňuje v té době docela převratnou věc, že některé koně a jejich onemocnění můžou mít úzkou souvislost se svým ošetřovatelem či majitelem.

Helenka se tedy rozhodla věnovat i osobnímu rozvoji lidí, protože začala vidět v tom tu pravou cestu k uzdravení některých zvířat a nakonec i samotných lidí.

Její transformační semináře jsou opravdu převratné. Pro zájemce, nově vypsané bývají na sociální síti facebook.

V současnosti navštěvuje kurz u Lindy Kohanov. Linda napsala poutavé a také velmi neobvyklé převratné knihy, založila společnost Epona Equestrian Services a používá inovativní a kreativní terapeutickou léčebnou metodu ve které jsou koně s terapeutem rovnocennými partnery.

Moc se na Helenu na jaře těšíme, až nás potěší svými novými poznatky.

Koně vnímáme jak naše přátele, kde se snažíme stále více myslet na to, že nás na hřbetech nosí a potřebují tedy zvýšenou péči, aby byli zdraví. Neustále se tedy snažíme vzdělávat, aby u nás koně byli spokojenější.

Nabízíme proto i prostory ke konání menších seminářů do 10 lidí s koňskou tématikou a rádi se zároveň něco dalšího přiučíme. V případně zájmu využít náš areál pro tyto účely nás můžete kontaktovat.   

seminar.jpg